Just Cycle Nieuws, Link in Bio, Nieuws

Buff-Megamo 2022

Na een zeer succesvol seizoen 2021 heeft het Buff-Megamo-team (voorheen Buff-Scott) enkele grote veranderingen doorgevoerd voor het nieuwe seizoen. De selectie is de meest diverse die het ooit is geweest met de toevoeging van twee vrouwelijke atleten van wereldklasse. Txell Figueras en Naima Diesner vullen de 6 mannelijke atleten voor 2022 aan.

De 8 renners van 6 verschillende nationaliteiten hebben zich klaargemaakt voor een volgepakt raceseizoen. Met de komst van het in Girona gevestigde fietsmerk Megamo heeft het team nog een stapje gezet. Met beide hoofdsponsors nu dicht bij ons hoofdkantoor in Girona hebben we een verfrissende en nieuwe look voor het team gecreëerd. Door elementen van zowel Buff en Megamo te gebruiken en de volwassen, maar toch op overwinning beluste geest van het team vast te leggen, zullen ze opvallen in de Marathon-scene.

Een van de bekende renners op het rooster van 2022 is de Nederlandse Hans Becking. De meervoudig landskampioen wordt ook dit jaar weer gespot in zijn Rood-Wit-Blauwe trui. Na een zeer succesvol 2021, inclusief 3 etappezeges op de Cape Epic met zijn partner Jose Dias, kijkt hij ernaar uit om zijn unieke TACTIC shirt te tonen in de aankomende wedstrijden.

Een van de eerste hoogtepunten van het seizoen is de beroemde Cape Epic in Zuid-Afrika van 20 t/m 27 maart. Houd onze sociale media in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief om te zien welk speciaal ontwerp we voor die race hebben voorbereid.