Inspiratie voor eigen ontwerp wielerkleding

“Gesoigneerd de weg op zorgt voor de juiste moraal!”

In het moderne wielrennen is het steeds gebruikelijker om met je eigen bedrijf, groep fietsvrienden of team in een eigen ontworpen en unieke wielerkleding te rijden. Een eigen tenue is eenheid uitstralen en met de moraal de weg op gaan.

Maar hoe kom je toch aan het juiste design dat past bij de uitstraling hoe jullie voor ogen hebben? De mogelijkheden in het ontwerpen van eigen wielerkleding zijn breed en de specialisten van Tactic Benelux en designers van TacTic Sports helpen je graag verder.

Inspiratie voor ontwerpen

Tactic Benelux heeft inmiddels een uitgebreid trackrecord met een database van vele designs. Voeg dat de inspiratie van de gespecialiseerde designers van Tactic Sports aan toe en het ontstaan van unieke een nieuwe ontwerpen wielerkleding is snel opgezet. Graag nemen wij je mee in de diverse mogelijkheden die recent door ons zijn toegepast

Tovison is een grafisch ontwerpbureau in Sassenheim. Met eigenaar Rob Janssen – fervent wielrenner en lid van de Beach Boys – is gekozen voor de Hard Day lijn. Als professioneel ontwerpbureau hebben zij zelf het design aangeleverd. Dit is door ons vertaald naar een gesoigneerd en eigentijds wielertenue. Een hele mooie samenwerking met een fantastisch resultaat!

Zwiep XLC offroadteam zocht een partner voor de komende drie jaar. Kwaliteit en service staan voor dit team hoog in het vaandel. Met Tom Hoekman en Frank Zwiep werd de Hard Day lijn gekozen en is een strak design gemaakt.  De sponsoren van het team komen mooi tot uiting. Dit zal in de wedstrijden goed zichtbaar zijn.

Bijzonder Jeugdwerk helpt gezinnen en jongeren met complexe gedragsproblemen. Een team uit deze organisatie fietst de Giro di kika. Hier is gekozen voor de Sunny Day lijn met de King zeem gelet op de lange afstanden die worden gefietst. In het design zijn trendy kleurcontrasten gebruikt.

VvE Company is de enige SKW gecertificeerde VvE beheerder in de Rijn-, Duin- en Bollenstreek. In het design is een mooie verwijzing naar het goede doel – de kanjerketting – gemaakt. Met het ontwerp van deze fietskleding in de  Sunny Day lijn, wordt duidelijk wat er allemaal mogelijk is.

HSV de Kampioen is een vooruitstrevende de club uit Noord-Holland, gevestigd in Spaarndam. Met een eigen parcours in recreatiegebied Spaarnwoude hebben ze een mooie kweekvijver voor talenten.

Op dit moment hebben zij naar het clubleden een speciaal wedstrijdteam van 15 renners. Een mooie groep renners van diverse leeftijden en categorieën (sportklasse, beloften en amateurs) die het komend jaar lokale en nationale wedstrijden gaan rijden. Naast aanstormende talenten dus ook ervaren kleppers zoals Brian Burggraaf en Frank Nijssen.

Fox-IT gaat in de aanval tegen bedrijfsrisico’s en hacks met cybersecurity. Een basis die ze ook weerleggen op de fiets. Gesoigneerd gaan ze als ploeg de weg op en schuwen niet elkaar uit te dagen om tot het uiterste te gaan. Gevreesd om hun strakke uitstraling zitten ze klaar om elke demarage te pareren of zelf vol vol de aanval te gaan.

Kies je collectie

Tactic Benelux biedt voor elk type sporter passende kleding. Op basis van jouw specifieke wensen kies je de eigen lijn sportkleding die je naar eigen inzicht kan ontwerpen.

Vraag je offerte aan

Naar aanleiding van jouw collectie- en productkeuzes ontvang je snel een overzichtelijke een passende offerte. In een persoonlijk contact zullen wij deze nader specificeren.

Gratis design

Een compleet nieuw design, of heb je al een idee? Onze ontwerpers gaan er direct mee aan de slag. Je ontvangt een 3D design voor de juiste beleving van jouw toekomstige tenue.

Snelheid

Met een directe lijn tussen Noordwijk en Girona rijd je in ‘no-time’ weg in je nieuwe tenue. TacTic heeft een eigen fabriek voor snelle afhandeling, met behoud van kwaliteit.

Professional Collectie

Performance!

Hard Day Collectie

'Slim fit' pasvorm

Hard Day Collectie

'Slim fit' pasvorm

Heb je de producten gevonden die je zocht?

Vraag dan direct een offerte aan bij ons! Wij helpen je graag verder op weg!

Sunny Day Collectie

Veeleisende recreant!

MTB/Gravel Collectie

Shirts en Baggy Shorts!

Functionele accessoires

Maak je teamset compleet!