Link in Bio, Nieuws

Massi-TACTIC 2022

Met 3 jaar ervaring in het UCI Continental dames peloton is Massi-TACTIC nu klaar voor het vierde seizoen met sterke rensters en hoge verwachtingen. Op hun trainingskamp in hotel Terraverda (in de omgeving van Girona) ontmoetten we de rensters en konden we ze hun nieuwe kleding overhandigen.

EEN NIEUW DESIGN

Het nieuwe ontwerp borduurt voort op de kleuren van voorgaande jaren met verschillende tinten blauw en roze. Het marmer design is nieuw dit jaar en geeft een gevoel van puurheid en verfrissing. De renster hebben keuze uit een ruim aanbod aan producten uit onze collectie, van regenjacks voor de Vlaamse klassiekers tot lichtgewicht shirts voor de Vuelta a España.

STERKE RENSTERS

Het team bestaat dit jaar uit 12 rensters van 8 verschillende rijders en er zijn diverse nieuwe aanwinsten om het team dit jaar te versterken. Eén van de nieuwe aanwinsten is de Ecuadoraanse Miryam Maritza Nuñez, de huidige nationaal kampioen op de weg en tijdrit. Ze hoopt zich de komende jaren te verbeteren binnen het team en zo een plekje voor de Olympische Spelen in 2024 in Parijs te bemachtigen.

Een gezicht dat al langer in het blauw roze tenue van TACTIC te zien is, is Maaike Coljé. De Nederlandse renster maakte in 2021 de overstap naar het continentale circuit en na een sterk en constant 2021 hopen we dat ze deze opwaartse lijn kan doortrekken dit jaar.

SERIEUZE DOELEN

Dit jaar zal het team een aantal van de grootste wedstrijden op de kalender rijden en hopen ze hun gezicht aan de voorkant van de wedstrijd te kunnen laten zien. Net als vorig jaar, zal één van de doelen zijn om de rensters waardevolle ervaring op te laten doen in grotere wedstrijden. Zo heeft Agua Marina Espinola dit jaar de overstap gemaakt na een succesvol seizoen naar een hoger team.

Het programma en de organisatie van het team dit jaar zal de rijders genoeg kansen moeten geven en hopelijk zullen we de nieuwe outfit veel van voren zien. Hun seizoen zal in februari beginnen met de Vuelta Comunidad Valencia Feminas. Volg het team op Instagram om de hoogte te blijven van hun prestaties.