Ontwerp je eigen wielerkleding

“Mooi ontworpen wielerkleding maken de renner/renster!”

Zoals de kwaliteit en ontwerpen van fietsen zich ontwikkelen in de tijd, zo wordt ook onze wielerkleding veelzijdiger en professioneler. De (fiets)ketting is zo sterk als de zwakste schakel!

De ontwikkeling van snelpakken, fietsshirts, fietsbroeken….het staat niet stil. Just Cycle Sportswear is voor sporters door sporters. Wij bieden kwaliteit en innovatie op gebied van fietskleding! Ons wedstrijdteam test alle materialen en stoffen uitvoerig.

Wielerkleding in je eigen ontwerp

Je houdt ook van kwaliteit en wilt graag je eigen ontwerp wielerkleding? Wij staan persoonlijk voor je klaar om een stijlvol ontwerp te maken voor je. Heb je al een ontwerp of idee, dan gaan we daar met onze ontwerpers mee aan de slag. Wij doorlopen dit proces nauwkeurig met je. Het ontwerp van fietskleding, de juiste maatvoering van fietshirts en fietsbroeken, de keuze voor de Hard Day, Sunny Day of Prof lijn, zijn bepalend voor jouw uiteindelijke resultaat en fietsbeleving. Belangrijk om daar persoonlijk bij te worden geholpen met advies en ondersteuning.

Ons doel is dat jij en je team tevreden zijn met een mooi en uniek ontwerp van je eigen fietskleding. Just Cycle biedt diverse lijnen voor jouw wielerkleding zoals fietsshirts heren en dames, fietsbroeken, fietsjacks, MTB-kleding en accessoires voor zowel mannen als vrouwen.

Wielerkleding ontwerpen

Ben jij klaar om je eigen fietskleding te ontwerpen? Twijfel niet en vraag via deze pagina je prijs aan.

Kies je collectie

Just Cycle biedt voor elk type sporter passende kleding. Op basis van jouw specifieke wensen kies je de eigen lijn sportkleding die je naar eigen inzicht kan ontwerpen.

Vraag je offerte aan

Naar aanleiding van jouw collectie- en productkeuzes ontvang je snel een overzichtelijke een passende offerte. In een persoonlijk contact zullen wij deze nader specificeren.

Gratis design

Een compleet nieuw design, of heb je al een idee? Onze ontwerpers gaan er direct mee aan de slag. Je ontvangt een 3D design voor de juiste beleving van jouw toekomstige tenue.

Snelheid

Met een directe lijn tussen Noordwijk en Girona rijd je in ‘no-time’ weg in je nieuwe tenue. TacTic heeft een eigen fabriek voor snelle afhandeling, met behoud van kwaliteit.

Professional Collectie

Performance!

Hard Day Collectie

'Slim fit' pasvorm

Hard Day Collectie

'Slim fit' pasvorm

Heb je de producten gevonden die je zocht?

Vraag dan direct een offerte aan bij ons! Wij helpen je graag verder op weg!

Sunny Day Collectie

Veeleisende recreant!

MTB/Gravel Collectie

Shirts en Baggy Shorts!

Functionele accessoires

Maak je teamset compleet!

Inspiratie in het ontwerp van fietskleding nodig?

In de afgelopen jaren hebben wij diverse teams, verenigingen en ploegen gesoigneerd de weg op mogen sturen. In samenspraak met de opdrachtgever, wij als JustCycle en de designers van TacTic in Girona zijn er designs ontstaan die gezien mogen worden. Eigentijdse opzet, waarbij de sponsoren en/of logo’s op een juiste wijze tot hun recht komen.

Ontwerp wielerkleding - 3D Design
Just Cycle - TacTic - logo