Over TacTic Sport

TacTic Sport – Topkwaliteit sportkleding

Girona is het wielermekka van Europa, waar de profs trainen en wonen. De plaats waar TacTic Sport werd geboren en inmiddels beschikt over een eigen fabriek. TacTic Sport is dé specialist in het opzetten en produceren van eigen ontwerp sportkleding, zoals wielerkleding, hardloopkleding & triathlonkleding. De thuisbasis van TacTic, Girona is meer dan een stad. Het is een gevoel, een gemeenschap, een fietsmekka met meer dan 400 profwielrenners die er wonen en tien keer zoveel aantal fietsbezoekers. Niet voor niets de spot voor het ontwerpen van unieke sportkleding voor teams, bedrijven en fietsverenigingen.

Als we in Girona zijn, hebben we toegang tot een enorme gemeenschap van atleten, zowel lokaal als van over de hele wereld. Zij testen ons product en vertegenwoordigen ons merk. Met die intense samenwerking is springplank naar een mooie sportbeleving gevonden. Iets waar we trots op zijn.

Het is niet in onze aard om stil te staan en het uitzicht achter ons te bewonderen. We zijn nooit tevreden met de “status-quo”. Wij begrijpen het belang van constant evalueren, verbeteren en we gaan altijd vooruit.

In 2015 is besloten om in Girona een nieuwe ruimte te creëren, die ons merk en onze waarden weerspiegelen. Daarom testen we constant nieuwe materialen en stijlen op de weg. We streven naar voortdurende verbetering van onze producten, zodat u de allerbeste fietskleding krijgt. Gemaakt door sporters, voor sporters.

Ontwerp je eigen sportkleding

Ontwerp je eigen sportkleding en laat dit uniek voor jou en je team maken in het wielermekka Girona bij TacTic. In het familiebedrijf TacTic wordt met aandacht voor kwaliteit en service gewerkt aan jouw order. Dat kan harloopkleding, wielerkleding of custom triathlon kleding zijn. Desgewenst maken we foto’s van het productieproces en kan je transparant zien wat er allemaal bij komt kijken om jouw custom sportswear te maken.

TacTic Sport Girona

Kwaliteit en service staan voorop bij ons. Naast wielerkleding is het ook mogelijk om custom hardloopkleding of triathlonkleding te ontwerpen en te laten maken. Wij maken sportkleding op maat vanaf 6 dezelfde items. Zie hieronder enkele voorbeelden van onze designs.

Wielerkleding ontwerpen

Het ontwerpen van mooie wielerkleding is een vak apart. Heb je al leuke ideeën of voorbeelden dan kun je die delen met ons. Samen met de designers van TacTic Sport zal Nick Toonen je persoonlijk helpen om een ontwerp te maken dat voor jou of je team passend is. We kunnen in 3D al een goed beeld geven van het uiteindelijke resultaat. Ook is het mogelijk om je te laten inspireren door teams die je voorgingen. Op deze manier komen we er samen altijd uit en creëer je een design van deze tijd met de juiste kwaliteit en pasvorm.

TacTic Sport Girona

Jouw eigen sportkleding ontwerpen

Naast wielerkleding kunnen we je ook helpen met custom hardloopkleding en triathlonkleding. Ook is het mogelijk om MTB gravelkleding te ontwerpen naar jouw smaak.

TacTic is hét merk voor custom made hardloop- en sportkleding voor teams, verenigingen, bedrijven en andere groepen. TacTic staat voor functionele, kwalitatief goede en betaalbare sportkleding. Door onze jarenlange ervaring in het maken van sport- en hardloopkleding op maat voor zowel recreanten als topsporters weten wij precies wat groepen sporters willen.

TacTic Sport

Productie sportkleding

TacTic beschikt in Girona over een eigen fabriek met eigen productielijnen. Op deze manier is de fabricage en controle op kwaliteit goed te beheersen. We hanteren korte communicatielijnen en zijn altijd op tijd met leveren. In speciale gevallen kunnen spoedorders worden geplaatst. Kwaliteit, levertijd en service staan voorop.

TacTic Sport

Inspiratie in het ontwerp van fietskleding nodig?

In de afgelopen jaren hebben wij diverse teams, verenigingen en ploegen gesoigneerd de weg op mogen sturen. In samenspraak met de opdrachtgever, hebben wij als TacTic BeNeLux en de designers van TacTic Sports designs gemaakt die gezien mogen worden. Eigentijdse opzet, waarbij de sponsoren en/of logo’s op een juiste wijze tot hun recht komen.

Professional Collectie

For the best performance!

Hard Day Collectie

'Slim fit' pasvorm

Hard Day Collectie

'Slim fit' pasvorm

Heb je de producten gevonden die je zocht?

Vraag dan direct een offerte aan bij ons! Wij helpen je graag verder op weg!

Sunny Day Collectie

Voor de veeleisende recreant!

MTB/Gravel Collectie

Shirts en Baggy Shorts!

Accessoires

Maak je teamset compleet!