Over Tactic Sport

Tactic Sport – Topkwaliteit sportkleding

Tactic Benelux is nauw verbonden met Tactic Sport, dat gevestigd is in Girona. Girona is het wielermekka van Europa, waar de profs trainen en wonen, en maandelijks duizenden wielrenners tienduizenden kilometers maken. Tactic Sport werd in die sportcultuur geboren, groeide door tot een gevestigde naam op het gebied van sportkleding, en beschikt over een eigen fabriek.

Tactic Sport is tegenwoordig dé specialist in het opzetten en produceren van eigen ontwerp sportkleding, zoals wielerkleding, hardloopkleding & triathlonkleding. Met onze jarenlange ervaring ontwerp je je eigen hoogwaardige sportkleding.

Tactic en Girona

De thuisbasis van Tactic, Girona, is meer dan een stad. Het is een gevoel, een gemeenschap, een fietsmekka met meer dan 400 profwielrenners die er wonen en tien keer zoveel aantal maandelijkse fietsbezoekers. Niet voor niets de hotspot voor het ontwerpen van unieke sportkleding voor teams, bedrijven en fietsverenigingen.

Als we in Girona zijn, hebben we toegang tot een enorme gemeenschap van sporters en atleten, van lokale wielrenners tot sporters van over de hele wereld. Zij testen onze producten en vertegenwoordigen het kledingmerk. Met die intense samenwerking is springplank naar continu innoveren en een mooie sportbeleving gevonden. Iets waar we trots op zijn.

Het is niet in onze aard om stil te staan en het uitzicht achter ons te bewonderen. We zijn nooit tevreden met de “status-quo”. Wij begrijpen het belang van constant evalueren, verbeteren en we gaan altijd vooruit. We streven naar voortdurende verbetering van onze producten, zodat jij de allerbeste fietskleding krijgt. Gemaakt door sporters, voor sporters.

Ontwerp je eigen sportkleding

Ontwerp je eigen sportkleding en laat dit uniek voor jou en je team maken in het wielermekka Girona bij Tactic Sport. In het familiebedrijf Tactic wordt met aandacht voor kwaliteit en service gewerkt aan jouw ontwerpwensen. Dat kan harloopkleding, wielerkleding of custom triathlonkleding zijn. Desgewenst maken we foto’s van het productieproces en kan je het proces zien wat er allemaal bij komt kijken om jouw custom sportswear te maken.

TacTic Sport Girona

Kwaliteit en service staan voorop bij ons. Wij maken sportkleding op maat vanaf zes dezelfde items. Bekijk enkele voorbeelden van onze ontwerpen van klanten die je voor gingen:

Wielerkleding ontwerpen

Het ontwerpen van mooie wielerkleding is een vak apart. Samen met de designers van Tactic Sport gaat Nick Toonen van Tactic Benelux je persoonlijk helpen om een ontwerp te maken dat voldoet aan jouw ideeën en voor jou of je team passend is.

We kunnen met 3D-voorbeeld al een goed beeld geven van het uiteindelijke resultaat. Op deze manier komen we er samen altijd uit en creëer je een eigentijds design met de juiste kwaliteit en pasvorm.

TacTic Sport Girona

Jouw eigen sportkleding ontwerpen

Naast wielerkleding kunnen we je ook helpen met custom hardloopkleding en triathlonkleding. Ook is het mogelijk om MTB/gravelkleding te ontwerpen naar jouw smaak.

Tactic is hét merk voor custom-made hardloop- fiets-, triathlon- en sportkleding voor teams, verenigingen, bedrijven en allerlei groepen. TacTic staat voor functionele, kwalitatief goede en betaalbare sportkleding. Door onze jarenlange ervaring in het maken van sport- en hardloopkleding op maat voor zowel recreanten als topsporters weten wij precies wat voor ontwerpen sporters willen.

TacTic Sport

Productie sportkleding

In de afgelopen jaren hebben wij diverse teams, verenigingen en ploegen gesoigneerd de weg op mogen sturen. In samenspraak met de opdrachtgever, hebben wij als Tactic Benelux en de ontwerpers van Tactic Sports eigentijdse designs gemaakt die gezien mogen worden, waarbij de sponsoren en/of logo’s op een juiste wijze tot hun recht komen.

TacTic Sport

Inspiratie in het ontwerp van fietskleding nodig?

In de afgelopen jaren hebben wij diverse teams, verenigingen en ploegen gesoigneerd de weg op mogen sturen. In samenspraak met de opdrachtgever, hebben wij als TacTic BeNeLux en de designers van TacTic Sports designs gemaakt die gezien mogen worden. Eigentijdse opzet, waarbij de sponsoren en/of logo’s op een juiste wijze tot hun recht komen.

Professional Collectie

For the best performance!

Hard Day Collectie

'Slim fit' pasvorm

Hard Day Collectie

'Slim fit' pasvorm

Heb je de producten gevonden die je zocht?

Vraag dan direct een offerte aan bij ons! Wij helpen je graag verder op weg!

Sunny Day Collectie

Voor de veeleisende recreant!

MTB/Gravel Collectie

Shirts en Baggy Shorts!

Accessoires

Maak je teamset compleet!