Just Cycle Nieuws

Samen zullen we overwinnen #RIDESOLO

We weten dat dit een moeilijke tijd is en we moeten doorgaan zonder het optimisme of ons verantwoordelijkheidsgevoel te verliezen. Bij Tactic Benelux kun je terecht voor de beste service en kwaliteit als het gaat om eigen ontwerp wielerkleding. Maar hoe gaan we daar als bedrijf en mens mee om in deze tijd? Bij Tactic Benelux ervaren we de gevolgen van het Corona virus (Covid-19-virus) net zo goed als iedereen. We kunnen niet ontkennen dat we ons zorgen maken, maar wat nog belangrijker is, dit is een ervaring die ons nog meer verenigt en bewust maakt. Bewust van het belang van een gezonde gezondheid, onze vrijheid en hoe afhankelijk we van elkaar zijn in deze tijd.

We willen niet alleen maar achterover leunen en wachten tot ons leven hopelijk weer normaliseert. We willen samen met onze leverancier proactief zijn. In het licht van deze crisis is het belangrijk om je als mens en bedrijf te kunnen aanpassen. Niet alleen voor je eigen overleving, maar ook voor die van anderen. Daarom hebben we besloten om onze productie aan te passen om mondkapjes te produceren.

Kortom voorlopig geen nieuwe custom kleding, focus op de ondersteuning van de zorg en alleen verkoop van collectiekleding die op voorraad beschikbaar is. #Ridesolo en profiteer van onze aanbieding op broeken van 130, 00 euro voor 99,00 euro en ondershirts van 30,00 euro voor 20,00 euro. Ideaal om binnen mee te rijden. Zie onze webshop.

We willen dit nieuwsbericht ook gebruiken om de essentiële boodschap te versterken om de verspreiding van het virus te verminderen: blijf zoveel mogelijk thuis, respecteer de instructies van de overheid en je werkomgeving, maar bovenal zorg vooral voor anderen.

 

 

En wat fietsen betreft? Wat kan nu dan wel?

Nogmaals het advies is om zoveel mogelijk thuis te blijven. Ga alleen naar buiten voor de noodzakelijke boodschappen, een frisse neus of de zorg voor een ander en houd 1,5 meter afstand in acht.

Wat wordt er verstaan onder een frisse neus halen?
Als je blijft bewegen versterk je je weerstand. Het is fijn om buiten nog een ‘frisse neus’ te kunnen halen. De vraag is: wat wordt daar onder verstaan? Hoe je dat interpreteert is aan jezelf en dus ook je eigen verantwoordelijkheid volgens de #KNWU. Voor de één volstaat een wandeling door de straat, voor de ander is dat een fietsrit van 50 km door de polder. Weer een ander heeft de beschikking over een indoortrainer en werkt zijn ritjes af in de virtuele wereld van Zwift. Ook dat is ‘een frisse neus halen’ en kan bovendien nog steeds digitaal in groepsverband.

Wij delen de mening van de KNWU. Bedenk hoe noodzakelijk het voor jezelf is om te fietsen en benut alternatieve indooroplossingen. Ga je naar buiten houd dan rekening met:

  • #ridesolo: fiets alleen en houd 1,5 meter afstand
  • Zwift is een goede indooroplossing, benut onze aanbieding op ondershirts!
  • Leeg je neus niet op straat
  • Beperk zware trainingen (ook indoor)
  • Doe geen gekke dingen op de fiets en pas op met risicovolle manoeuvres; rijd defensief!
  • Zorg goed voor jezelf, slaap en rust goed, douche op tijd en check je pols in de ochtend
  • Was direct je kleding na het sporten
  • Gebruik je verstand, neem je verantwoordelijkheid en check updates van het RIVM

Niets duurt voor altijd, goed of slecht en we kunnen hier samen doorheen komen.

#RideSolo