Uncategorized

Massi-Tactic in de Ronde van Vlaanderen

Zondag 3 april is het hoogtepunt van alle wielerfans in Vlaanderen. Het is de dag dat hun “Ronde” wordt gereden. Vlaanderens Mooiste is een wedstrijd die leeft in de harten van menig wielerfan en coureur. Dit jaar had het Massi-Tactic team de eer om aan de start te staan van de 158km lange klassieker.

De 6 dames die aan de start lijn in Oudenaarde verschenen wisten dat het een zware koers ging worden. Een wedstrijd als de Ronde betekent dat het lastig gaat worden, de beste coureurs verschijnen aan de start met een emmer vol motivatie en vorm. Dat betekent dat vanaf de start alles goed moet gaan en je fouten moet vermijden.

Maar de kans dat alles goed gaat tijdens een wedstrijd zoals de Ronde van Vlaanderen is klein. Helaas bleven de Massi-Tactic dames ook niet gespaard. Mireia Trias en Mireia Benito vielen vroeg in de wedstrijd uit door een valpartij.

Door het nerveuze karakter van de wedstrijd en het vele draaien en keren werden de dames geregeld opgehouden door valpartijen en schermutselingen. Maar het team wist goed samen te werken en een sterke prestatie neer te zetten. Corinna Lechnerr en Nathalie Eklund finishten in het peleton en Spela Kern kwam iets daarachter binnen. Voor het team was het een unieke ervaring en mooi leermoment om onderdeel te zijn van deze legendarische klassieker.

Volg het team op hun Instagram profiel om op de hoogte te blijven van alle wedstrijden.