Uncategorized

Just Cycle wordt Tactic Benelux per 1 oktober 2020

Ontdek het gevoel van Tactic

Voor de beste kwaliteit en service als het gaat om zelf ontworpen fiets-, hardloop- en triatlonkleding kun je terecht bij Just Cycle. Maar dat wist je natuurlijk al. En ons grote geheim? ………Het grote geheim achter onze filosofie en werkwijze vindt zijn grondslag in wielermekka Girona bij het familiebedrijf Tactic.

Afgelopen week waren Nick en Richard in Girona bij Tactic om de laatste innovaties voor 2021 door te nemen. De ontwikkeling van zelfontworpen wielerkleding staat niet stil. Het behoeft continue bijstelling op basis van hedendaagse ervaringen en mogelijkheden in de materialen. Naast productinnovatie zijn afspraken gemaakt over de overgang van Just Cycle naar Tactic Benelux.

Just Cycle sportswear wordt per 1 oktober TacTic Benelux. Eigenlijk verandert er, behalve de naam, helemaal niets. Zolang Just Cycle al bestaat, laten we onze zelfontworpen custom kleding in het Catalaanse wielerwalhalla Girona maken. Tactic Sport is dé specialist in het opzetten en produceren van eigen ontwerp sportkleding, zoals wielerkleding, hardloopkleding & triathlonkleding.

In het familiebedrijf Tactic wordt met aandacht voor kwaliteit en service gewerkt aan jouw order. Sporten in de kwaliteitskleding van Tactic is een ervaring en geeft je een magisch gevoel.

Dat magische gevoel wordt o.a. ook al ervaren door HSV de Kampioen, WV Amsterdam en WV de Amstel. Maar ook diverse kleinere teams gingen je voor. Ook de kleding voor LSRF van Laurens ten Dam is “proudly made bij Tactic”.

In de aanloop naar onze overgang bieden we voor hele gave collectiekleding in de webshop 15% korting met kortingscode TT2020. Zie voor uitgebreide mogelijkheden ook de site van Tactic. Voor vragen of bestellingen kun je altijd contact opnemen met Nick en krijg je ook de aangeboden korting. Bij custom kleding geldt dat bij afname van 10 sets of meer gratis profsokken in bijpassend design wordt geleverd.

Neem bij vragen vrijblijvend contact op met Nick Toonen of mail naar N.Toonen@justcycle.nl / 06 20 776 467.