Just Cycle Nieuws, Link in Bio, Nieuws

Hardlopen in zelfontworpen hardloop- of wielerkleding? Dat doe je bij Tactic!

Daar sta je weer voor je kledingkast. Je hebt een vrije middag en wil die besteden aan een duurloop. Het is mooi weer, de thermometer geeft 18 graden aan en daar komt die overbekende vraag in je op: wat moet ik aantrekken? Herkenbaar?

De bovenste plank van je kledingkast puilt uit. Bij ieder loopevenement waaraan je hebt meegedaan in het verleden kreeg je een gratis shirt. Je hebt ze allemaal bewaard. Weggooien is zonde. Je pakt het shirt dat bovenop de stapel ligt.

Lekker lopen in goede hardloopkleding?

Maar is het de juiste keuze? Er zit namelijk een groot verschil in gratis kleding en die je bij Tactic Benelux ontwerpen kan, of uit de collectie koopt.

Hardlopers kopen hun ideale zelfontworpen hardloopkleding bij Tactic Benelux en maken hun sport tot een unieke beleving.

Je bent op weg en je geniet van de bosrijke omgeving. Het lopen maakt je warmer dan je verwachtte en je gezicht wordt steeds roder. Zweetplekken verschijnen onder je armen, je krijg het benauwd. De muggen prikken in je nek en je slaat om je heen…

Maar dan kom je erachter dat er geen muggen zijn. Het is de kraag van je afgesleten zelfontworpen hardloopshirt die je irriteert. Ondanks dat je goede benen hebt en de omstandigheden prachtig zijn, erger je je. Had je maar een beter ventilerend shirt aangedaan.

Tevreden hardlopers met zelfontworpen hardloopkleding

Verdorie, hoe lang moet je je nog ergeren aan jezelf? Stappen zetten kun je goed, je hebt al vijf kilometer op de teller. Maar stappen zetten in de juiste richting? Stappen naar meer comfort tijdens je lopen? Wanneer ga je dat doen?

Wat nu?

Thuisgekomen pel je het natte shirt van je lijf en spring je onder de douche. Het shirt gooi je weg, daarover twijfel je niet meer. Maar alle shirts in je kledingkast zijn van dezelfde kwaliteit. Hoogste tijd voor verandering. Niet meer uitstellen, denk je, nu in actie komen.

Hardloopkleding vinden is niet moeilijk bij Tactic.

Je weet wat je wilt. Een goed ventilerend shirt met voldoende bewegingsruimte. En niet van dat schurende materiaal. Dan zijn er nog al die verschillende merken. Je wilt niet hetzelfde dragen als die langzame buurman, of je schoonzus die net begonnen is met lopen…

Hardloopshirts met lange mouw, korte mouw of mouwloos. Kleurencombinaties zoals jij ze wil. Kwaliteit, duurzaam en makkelijk te wassen. Je komt erachter dat je bij Tactic Benelux allerlei mogelijkheden hebt.

De kleuren bevallen je. Blauw is je lievelingskleur, de kleur is van de wolkeloze hemel die je uitnodigt om lekker te gaan lopen. Bestellen is gemakkelijk, de levering supersnel.

‘Hoe ver moet ik nog?’ verandert in: ‘Hoe ver mag ik nog?’

Een paar dagen later sta je weer voor dezelfde kledingkast. Een blauw, goed ventilerend shirt met korte mouwen van een heerlijk zacht materiaal ligt bovenop de stapel. Vanmiddag heb je je wekelijkse duurloop gepland en de zon schijnt. Je kunt nauwelijks wachten tot je weg mag.

Als je het shirt aandoet voel je nauwelijks dat je er eentje draagt. De stof valt soepel en licht om je heen. De hals is mooi uitgesneden en de kraag is van dubbele stof.

De eerste stappen zijn vaak zwaar, het duurt even voordat je het juiste ritme te pakken hebt. In het bos begint het echte genieten. Ondanks dat het warm is, blijft je shirt droog. De zon verwarmt je armen. Geen rode schuurplekken vandaag en ook de ‘stekende muggen’ blijven weg uit je nek. Zweetplekken zijn verleden tijd.

Dit is waar je zo lang naar hebt verlangd. Het optimale hardloopshirt bestaat echt.

Thuisgekomen met een voldaan gevoel, gooi je meteen je shirt in de wasmachine, en was je volgens de regels zodat ie in goede staat blijft. Dit shirt wil je vanaf nu altijd aan tijdens het hardlopen. Het heeft jouw beleving van een duurloop verandert. Energie die opging aan ergernis is vrijgekomen voor genieten. Ongemerkt heb je verder gelopen dan ooit.

Ontwerpen met oneindig veel opties

Bij Tactic is keuze genoeg. Je kunt zelfs je eigen kleding ontwerpen. Wellicht een beetje ‘een ver van je bed show’, maar je weet maar nooit. Je zal merken dat het supersimpel is.

Tijdens lange duurlopen kom je soms op de meest creatieve ideeën als je de vrijheid voelt in je lichaam en geest. Tactic Benelux ondersteunt je in die vrijheid. Grijp je kans en geniet van de mogelijkheden die Tactic te bieden heeft.